Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Tumma makarooni (Torino)3.7g13kcal0.6g2.4g0.1g0.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3.4g3.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Ketsuppi 0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g57kcal3.4g6.4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko23g29kcal1.7g3.2g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal0.9g1.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g125kcal7.5g14g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296069