Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 3.3g10kcal0.9g0.1g0.7g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Siirappi 1.1g3.5kcal0g0.9g0g0g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g4.9g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Rusina 0.7g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 0.7g2.4kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g48kcal2.4g6.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko23g24kcal1.2g3.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal0.6g1.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g106kcal5.3g14g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428