Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g46kcal0.3g0.4g4.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.8g1.8kcal0.1g0g0.7g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.8g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g123kcal1.2g6.6g11.4g0g
Valittu annoskoko23g61kcal0.6g3.3g5.7g0g
Annoskoko puolitettuna11g31kcal0.3g1.7g2.9g0g
Arvot/100g100g269kcal2.6g14.5g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761