Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g7.5g43kcal1.7g1.5g3.7g0.5g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti1.9g11kcal0.5g0.3g0.9g0g
Saksanpähkinä 1.1g7.7kcal0.2g0g0.7g0.2g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g1.9g7kcal0.4g0g0.6g0.5g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.1g0.1kcal0g0g0g1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g136kcal5.6g3.6g11.8g4.4g
Valittu annoskoko23g68kcal2.8g1.8g5.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna12g34kcal1.4g0.9g3g1.1g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.9g25.8g9.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318200