Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Halloumi-juusto light, 100g5.4g12kcal1.4g0.1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Korppujauho 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g67kcal4g1.8g4.6g0.2g
Valittu annoskoko23g34kcal2g0.9g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal1g0.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g146kcal8.7g3.9g10g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348374