Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.6g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g102kcal2.2g17g2.6g0.4g
Valittu annoskoko23g51kcal1.1g8.5g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g26kcal0.6g4.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g224kcal4.8g37.3g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172