Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4.9g8.3kcal1g0g0.5g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino4.9g17kcal1.1g2.6g0.2g0.3g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 7.8g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Ketsuppi, Felix0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.5g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g70kcal5.4g6.6g2.2g0.6g
Valittu annoskoko23g35kcal2.7g3.3g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g18kcal1.4g1.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g153kcal11.7g14.3g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649