Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 2.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 4.2g9kcal0.8g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g22kcal1.8g0.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko23g11kcal0.9g0.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.5g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g48kcal3.9g0.9g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401