Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.1g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g7.1g10kcal0.4g2.1g0g0.1g
Maito, Kevyt10g4.5kcal0.3g0.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g55kcal3.2g5.2g2g0.2g
Valittu annoskoko23g27kcal1.6g2.6g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal0.8g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g119kcal7g11.3g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040