Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipulikuutiot rainbow0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g7.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa3.9g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.3g7kcal0.5g0g0.5g0g
Basilika, tuore0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g29kcal1.6g2.4g1g0.2g
Valittu annoskoko23g15kcal0.8g1.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.4g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3.5g5.2g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284511