Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g8.4g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Porsaanpaisti vähärasvainen 7.8g13kcal2.2g0g0.4g0g
Porkkana 2.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g41kcal4.6g2.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko23g20kcal2.3g1.4g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal1.2g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g89kcal10g6.1g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136301