Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino3.4g12kcal0.8g1.8g0.1g0.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g5.5g3.6kcal0.7g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g50kcal5.2g3.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko23g25kcal2.6g1.9g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1.3g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g109kcal11.4g8.3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930