Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 5.5g4.2kcal0.1g0.8g0g0.1g
Maissi, pakaste (Spar) 200g0.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lihapulla 1kpl/15g2.7g6.6kcal0.4g0.3g0.4g0g
Makaroni, tumma 2.2g7.9kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, mieto0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g42kcal1.6g5.6g1g0.6g
Valittu annoskoko23g21kcal0.8g2.8g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal0.4g1.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g91kcal3.5g12.2g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735