Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 3.3g11kcal0.2g2.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)3.9g6.4kcal0.1g0.2g0.6g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g36kcal0.6g5.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko23g18kcal0.3g2.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.2g1.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g78kcal1.3g11.8g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469