Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 15g49kcal4.1g0g3.7g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g1.1g3.5kcal0.3g0.6g0g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g3.3g5.6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Korppujauho 1.1g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g131kcal9.8g3g9g0.2g
Valittu annoskoko23g65kcal4.9g1.5g4.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g33kcal2.5g0.8g2.3g0.1g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.5g19.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658