Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g7.8g11kcal1.3g0.2g0.6g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli3.9g7kcal0.3g0.1g0.6g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g3.4g12kcal0.4g2.3g0.1g0.2g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g3.1g7.8kcal0.5g0g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g78kcal5g5.6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko23g39kcal2.5g2.8g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g20kcal1.3g1.4g1g0.2g
Arvot/100g100g170kcal10.9g12.2g8.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116