Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)12g15kcal2.5g0.1g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g3.9g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima4.9g19kcal1.4g0g1.5g0g
Tilli, tuore 1.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Ruohosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g80kcal8.4g0.6g5g0g
Valittu annoskoko23g40kcal4.2g0.3g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna12g20kcal2.1g0.2g1.3g0g
Arvot/100g100g174kcal18.3g1.3g10.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096