Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 3.4g18kcal0g0g2g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 1.7g7.1kcal0g1.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g3.8g13kcal0.5g2.1g0.3g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustikka pirkka 200 g5.4g1.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g5.4g4.6kcal0.2g0.3g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g106kcal2.2g11g5.8g0g
Valittu annoskoko23g53kcal1.1g5.5g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g26kcal0.6g2.8g1.5g0g
Arvot/100g100g232kcal4.8g24.1g12.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618