Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka5.5g21kcal1.3g0g1.6g0g
Cashewpähkinä 2.2g13kcal0.4g0.4g1g0.1g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 5.5g4.1kcal0g0.8g0g0.1g
Fariinisokeri1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Päärynä kuorittu 5.5g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka2.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g105kcal3.4g5.4g7g0.8g
Valittu annoskoko23g52kcal1.7g2.7g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g26kcal0.9g1.4g1.8g0.2g
Arvot/100g100g227kcal7.4g11.7g15.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597