Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g12g16kcal1.9g0.4g0.8g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g2.9g10kcal0.7g1.4g0g0.4g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 3.5g11kcal0.9g1.6g0.1g0.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3.5g3.6kcal0.1g0.6g0g0.1g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g86kcal7.4g9g1.8g1.6g
Valittu annoskoko23g43kcal3.7g4.5g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna12g22kcal1.9g2.3g0.5g0.4g
Arvot/100g100g189kcal16.2g19.7g3.9g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355813