Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g40g296kcal0g0g32.7g0g
Sokeri35g142kcal0g34.9g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl35g46kcal4.5g0.2g3g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)80g248kcal13.6g43.1g2.3g10.4g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Marianne crush 150g28g120kcal0.3g24g2.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g1717kcal37g208.4g80.6g21.8g
Valittu annoskoko220g859kcal18.5g104.2g40.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna110g429kcal9.3g52.1g20.2g5.5g
Arvot/100g100g391kcal8.4g47.4g18.3g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622