Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 51g207kcal0g50.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu54g69kcal6g0.2g4.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.2g4.4kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Maitosuklaa 40g215kcal4.1g20g13.2g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 40g284kcal0.3g0.2g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g1784kcal28g189g101.6g3g
Valittu annoskoko220g892kcal14g94.5g50.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna110g446kcal7g47.3g25.4g0.8g
Arvot/100g100g405kcal6.4g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772