Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Sokeri 51g207kcal0g50.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai30g105kcal3.6g21.3g0.6g0.9g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Banaani, kuorittu 74g64kcal0.8g13.5g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g1344kcal15.8g175.6g63.4g4.4g
Valittu annoskoko220g672kcal7.9g87.8g31.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna110g336kcal4g43.9g15.9g1.1g
Arvot/100g100g306kcal3.6g39.9g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586