Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 17g152kcal0g0g17.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 105g359kcal10.6g73.1g1.3g3.7g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 12g82kcal0.1g0g9.2g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.6g1.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sokeri 10g40kcal0g9.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Hiiva 5.7g4.3kcal0.8g0.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 29g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g1338kcal28.2g169.6g58.8g8.6g
Valittu annoskoko220g669kcal14.1g84.8g29.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna110g335kcal7.1g42.4g14.7g2.2g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070