Annen suklaapiirakka

Vaahdota sokeri ja kanamunat.

Lisää vaahtoon sulatettu huoneenlämp.

Margariini, sitten jauhot ,joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe, paloiteltu valkosuklaa ja tumma kaakaojauhe.

Lisää maitoa vuorotellen jauhojen kanssa.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipellin päälle.

Paista n.175C n 15-20 min. Tee kuorrutus.

Sulata margariini kattilan pohjalle vispaa joukkoon tomusokeri ja kuuma kahvijuoma.

Lisää tarvittaessa kahvijuomaa, jos tulee liian paksua, tai tomusokeria, jos tulee liian ohutta.

Voit halutessasi koristella kakun pinnan esim.

kookoshiutaleilla.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Annemaria73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g37g151kcal0g37.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g142kcal4.2g28.9g0.5g1.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.6kcal0g1.6g0g0g
Leivinjauhe 2.1g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g14g77kcal0.9g7.9g0.6g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.4g4.5kcal0.3g0.6g0.3g0.2g
Margariini 80 % laktoositon 21g145kcal0.1g0g16.3g0g
Kaakaotomusokeri (Dan sukker), annos 300g41g161kcal0.8g38g0.6g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 14g0.4kcal0g0g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 14g96kcal0.1g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g1669kcal21.2g230.2g65.2g3.2g
Valittu annoskoko220g834kcal10.6g115.1g32.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna110g417kcal5.3g57.6g16.3g0.8g
Arvot/100g100g379kcal4.8g52.3g14.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225845