Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai43g151kcal5.2g30.6g0.9g1.3g
Sokeri 42g172kcal0g42.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4g15kcal0.7g0.4g0.9g1.2g
Voi 25g180kcal0.3g0.1g20.2g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)33g19kcal2.8g1.7g0.1g0g
Pätkis, 18g18g88kcal0.6g10.9g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Taloussuklaa, Fazer17g85kcal0.6g9.3g5g0.9g
Voi 8.3g60kcal0.1g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g1629kcal27.6g193.4g82.2g6.8g
Valittu annoskoko220g815kcal13.8g96.7g41.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna110g407kcal6.9g48.4g20.6g1.7g
Arvot/100g100g370kcal6.3g43.9g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319