PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss62g46kcal0.7g11.2g0.2g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g62g13kcal1g1.7g0.1g0g
Rypsiöljy Eldorado1.6g13kcal0g0g1.4g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)31g62kcal4.4g3.7g3.4g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g62g37kcal0.6g3.2g2.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g343kcal13.4g39.6g15.2g0.4g
Valittu annoskoko220g171kcal6.7g19.8g7.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna110g86kcal3.4g9.9g3.8g0.1g
Arvot/100g100g78kcal3g9g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372