Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli82g140kcal10.7g2.1g9.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g46g19kcal4.5g0.2g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g13g8.4kcal0.5g0g3.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g16g120kcal0.2g0.2g13.1g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g33g137kcal26.9g2.3g2g0.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore6.6g1.6kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 1.6g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)20g69kcal2.8g11g1.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g989kcal91.2g32.8g59.2g5g
Valittu annoskoko220g494kcal45.6g16.4g29.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna110g247kcal22.8g8.2g14.8g1.3g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.5g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915