Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 156g1003kcal21.9g5.3g95g27.2g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g10g23kcal0.5g5.1g0.1g4.2g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g33g102kcal0g25.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g2255kcal44.8g72g190.2g62.8g
Valittu annoskoko220g1128kcal22.4g36g95.1g31.4g
Annoskoko puolitettuna110g564kcal11.2g18g47.6g15.7g
Arvot/100g100g512kcal10.2g16.4g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195