Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)23g9kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g17g12kcal0.9g2g0.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus9g32kcal2.2g5g0.3g0.6g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.3g4.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g47g28kcal0.8g5.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g256kcal18.4g29g7g1.8g
Valittu annoskoko220g128kcal9.2g14.5g3.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna110g64kcal4.6g7.3g1.8g0.5g
Arvot/100g100g58kcal4.2g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196