Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g15g24kcal3.3g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 25g14kcal0.4g3.3g0g0.2g
Sieni tatti, hapero 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk1.3g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali7.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g107kcal8g9.8g3.8g2g
Valittu annoskoko220g54kcal4g4.9g1.9g1g
Annoskoko puolitettuna110g27kcal2g2.5g1g0.5g
Arvot/100g100g24kcal1.8g2.2g0.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936