Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 4.9g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana 20g6.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g1.4g3.7kcal0.2g0.3g0.2g0g
Vesi124g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.3g15kcal1g0g1.2g0g
Kirjolohifilee 21g34kcal3.5g0g2.3g0g
Juuriselleri 5.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g170kcal11.4g13.4g7.4g2.2g
Valittu annoskoko221g85kcal5.7g6.7g3.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna110g43kcal2.9g3.4g1.9g0.6g
Arvot/100g100g39kcal2.6g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411