Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 66g16kcal1.2g1.4g0.2g1.5g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g33g33kcal6.2g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g13g35kcal2.4g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g168kcal19.6g2.8g7.4g3g
Valittu annoskoko221g84kcal9.8g1.4g3.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna110g42kcal4.9g0.7g1.9g0.8g
Arvot/100g100g38kcal4.4g0.6g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852