Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 34g246kcal0.4g0.1g27.6g0g
Sokeri 67g273kcal0g67.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)68g85kcal7.5g0.2g6.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 9g33kcal1.7g1g2g2.7g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.7g0.4g1.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g1559kcal26.6g196.4g72.2g8g
Valittu annoskoko221g780kcal13.3g98.2g36.1g4g
Annoskoko puolitettuna110g390kcal6.7g49.1g18.1g2g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249