Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 113g20kcal2.1g0.5g0.6g2.1g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5.6g4.2kcal0.4g0.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.3g26.3g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g615kcal8.6g9g60g5.2g
Valittu annoskoko221g308kcal4.3g4.5g30g2.6g
Annoskoko puolitettuna110g154kcal2.2g2.3g15g1.3g
Arvot/100g100g140kcal2g2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138958