Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g56g140kcal8.4g0.6g11.8g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi24g113kcal2.6g0.2g11.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g56g20kcal0.6g3.8g0.3g0.8g
Salsa medium (Rainbow)18g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g8.4g28kcal0.2g0.2g2.9g0g
Kesäkurpitsa42g7.2kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g635kcal24.8g15g53.6g3.2g
Valittu annoskoko221g318kcal12.4g7.5g26.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna110g159kcal6.2g3.8g13.4g0.8g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274