Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 32g109kcal1.9g24.1g0.2g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)38g62kcal1.1g1.5g5.6g0g
Ruokasuola jodioitu 1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g342kcal6g51.2g11.6g1.4g
Valittu annoskoko221g171kcal3g25.6g5.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna110g86kcal1.5g12.8g2.9g0.4g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469