Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 19g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sokeri 29g116kcal0g28.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.7g10kcal0.5g0.3g0.6g0.8g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 23g6kcal0.7g0.7g0g0g
Valio voi23g162kcal0.2g0.2g18g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 17g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g56g225kcal0g56.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g1531kcal15.2g230.6g59.8g4.2g
Valittu annoskoko220g766kcal7.6g115.3g29.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna110g383kcal3.8g57.7g15g1.1g
Arvot/100g100g347kcal3.4g52.3g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416