Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g75g105kcal12g1.9g5.6g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli38g68kcal2.6g1.4g5.6g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g33g116kcal4.3g22.1g0.8g2.3g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g30g75kcal5.1g0g6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g43g8.8kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g748kcal48.8g54.4g36.2g6g
Valittu annoskoko221g374kcal24.4g27.2g18.1g3g
Annoskoko puolitettuna110g187kcal12.2g13.6g9.1g1.5g
Arvot/100g100g170kcal11.1g12.3g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116