Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali56g12kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Porkkana 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g44g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g6.6g23kcal0.4g5g0.1g0.1g
Siirappi 2.6g7.9kcal0g1.9g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 35g80kcal6.7g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g44g14kcal1.4g2.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Sokeri 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g326kcal21.6g25g15.2g3.6g
Valittu annoskoko221g163kcal10.8g12.5g7.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna110g81kcal5.4g6.3g3.8g0.9g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727