Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)113g146kcal23.6g0.6g5.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g38g48kcal1.6g1.9g3.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima47g183kcal13.6g0g14.1g0g
Tilli, tuore 14g4.2kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Ruohosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g768kcal78.8g5.6g47g0.8g
Valittu annoskoko221g384kcal39.4g2.8g23.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna110g192kcal19.7g1.4g11.8g0.2g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096