Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen98g33kcal3.2g4.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g157kcal4.7g32g0.5g1.6g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Mustikka metsä- 42g19kcal0.2g2.7g0.3g1.4g
Hermesetas -neste1.4g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu7g4.2kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g503kcal22.4g82.6g7g6.4g
Valittu annoskoko220g251kcal11.2g41.3g3.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna110g126kcal5.6g20.7g1.8g1.6g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321