Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g10g33kcal2g0g2.7g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g52g58kcal12.1g0g0.8g0g
Punajuuri 19g7.3kcal0.2g1.3g0g0.5g
Paprika punainen 5.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Parsakaali brokkoli 22g7.6kcal1g0.4g0.1g0.5g
Katkarapu 26g18kcal3.8g0g0.3g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka18g61kcal1.3g13.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g402kcal41.6g32.8g10.2g2.8g
Valittu annoskoko221g201kcal20.8g16.4g5.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna110g101kcal10.4g8.2g2.6g0.7g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790