Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 70g54kcal1.3g10.9g0.1g0.7g
Purjosipuli 8.6g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g31g17kcal1.8g1.7g0.3g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton12g21kcal0.5g0.6g1.8g0.5g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.4g5.2kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g197kcal7.8g27.4g5.2g3.2g
Valittu annoskoko221g99kcal3.9g13.7g2.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna110g49kcal2g6.9g1.3g0.8g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273035