Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g63g351kcal4.1g35.7g2.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl16g56kcal0.3g0.4g5.9g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g78g94kcal2.6g2.9g7.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.3kcal0g1.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g47g16kcal0.5g1.9g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g1046kcal15g84.8g33.2g3.4g
Valittu annoskoko221g523kcal7.5g42.4g16.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna110g262kcal3.8g21.2g8.3g0.9g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418