Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g390g164kcal6.2g33.5g0.4g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g450g495kcal103.5g0g9g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g100g126kcal24.4g4.8g1.1g0g
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.7g0.9g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.2g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore4g1kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Persilja 4g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g2085kcal281g118g52.4g20g
Valittu annoskoko2200g1043kcal140.5g59g26.2g10g
Annoskoko puolitettuna1100g521kcal70.3g29.5g13.1g5g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010