Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g240g1394kcal52.5g47.7g121.4g0g
Leseseos (3 viljan)70g178kcal11.6g23.8g4.3g21g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Valkuainen (100g)80g34kcal7.8g1.2g0.1g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 800g1562kcal149.5g0g108g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g30kcal0.9g5.7g0.4g2.1g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g300g840kcal7.5g10.5g84g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper140g406kcal36.4g0g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g11018kcal592.4g189.6g903.2g49.6g
Valittu annoskoko2200g5509kcal296.2g94.8g451.6g24.8g
Annoskoko puolitettuna1100g2755kcal148.1g47.4g225.8g12.4g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179