Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 250g1777kcal1.9g1g200.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 434g1488kcal44.2g303.6g5.2g15.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 42g36kcal1.3g1.8g2.5g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 459g654kcal57.3g1.4g47g0g
Anjovis 135g348kcal39g13g15.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 167g107kcal5.3g8g5.8g0g
Purjosipuli417g79kcal7.5g10g0.8g8.8g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Pizzajuusto, valio167g567kcal41.7g0g43.4g0g
Muna, annos 60g100g88kcal7.6g0.8g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g10303kcal413.4g679.6g653.2g49g
Valittu annoskoko2200g5151kcal206.7g339.8g326.6g24.5g
Annoskoko puolitettuna1100g2576kcal103.4g169.9g163.3g12.3g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831