Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 172g1523kcal0g0g172.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1045g3585kcal106.5g731.4g12.5g36.6g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 115g816kcal0.9g0.5g91.9g0g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g5.7g18kcal0.6g3.9g0.4g1.6g
Sokeri 98g396kcal0g97.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 126g180kcal15.8g0.4g12.9g0g
Hiiva 57g43kcal7.5g0.6g0.2g4g
Vesi, vesijohtovesi 287g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 287g131kcal8.6g13.8g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g13384kcal279.8g1696.2g588.8g84.4g
Valittu annoskoko2200g6692kcal139.9g848.1g294.4g42.2g
Annoskoko puolitettuna1100g3346kcal70g424.1g147.2g21.1g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.6g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070