Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g399g2955kcal0g0g327.4g0g
Sokeri349g1418kcal0g349g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl347g455kcal45.2g1.7g29.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)799g2476kcal135.8g431.2g23.2g103.8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Marianne crush 150g280g1202kcal3.4g240.4g23.5g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g17174kcal369.8g2083.8g808g217.2g
Valittu annoskoko2200g8587kcal184.9g1041.9g404g108.6g
Annoskoko puolitettuna1100g4293kcal92.5g521g202g54.3g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622